OSTOJA APELOVAO PRED FINALE: Navijači Partizana, bodrite svoj tim i ne bavite se pojedincima

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022, 18:04

OSTOJA APELOVAO PRED FINALE: Navijači Partizana, bodrite svoj tim i ne bavite se pojedincima

Veliko finale večeras od 21 čas.

Zaoštreni odnosi na relaciji dva najveća srpska kluba doveli su do navijačkih tenzija koje su s godinama sve ozbiljnije. Zbog toga je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović u danu velikog finala Kupa Radivoja Koraća poslao jasnu poruku - u Čairu želi da vidi praznik košarke i da sport bude u prvom planu.

- Želim da pozovem navijače da pruže podršku našem mladom timu, njihova podrška je neophodna za večerašnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedu. Da budu iza njih i da celu utakmicu budu vetar u leđa. Voleo bih da navijaju isključivo za svoj tim i da se ne bave pojedincima! Tako će nam najviše pomoći - rekao je Mijailović za "24 sedam" i dodao:

- Očekujem fer i sportsko suđenje. Večeras, ovde u Nišu očekujem samo košarku i ništa više. Neka pobedi onaj tim koji na parketu bude bolji. Mi smo zemlja sporta, naš nacionalni sport i nacionalni ponos je oduvek bila košarka. Ponašajmo se u skladu sa tim. I naravno, srećno crno-beli do pobede.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.