OSTAVKE, OTKAZI ILI NEŠTO TREĆE? Zakazana sednica Upravnog odbora Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2023, 17:49

OSTAVKE, OTKAZI ILI NEŠTO TREĆE? Zakazana sednica Upravnog odbora Partizana

Istakli o čemu će se diskutovati...

Beogradski Partizan prolazi kroz težak period. Možda i najteži u novijoj istoriji. Još jedna sezona je za zaborav. Ekipa Gordana Petrića zaostaje 11 bodova za Crvenom zvezdom u Mozzart Bet Superligi, pa gotovo sigurno ostaje bez titule i šestu godinu zaredom. Neće ni do pehara u kupu, pošto je jesenas doživela debakl protiv drugoligaša Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Naposletku, u četvrtak je okončana i evropska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odiseja teškim porazom od Šerifa u šesnaestini finala Lige konferencije.

Imali su crno-beli prednost od 1:0 iz prvog duela u Moldaviji, vodili i u revanšu na svom stadionu, ali su onda potpuno potonuli - primili su tri gola i ispali iz takmičenja.

Celu situaciju dodatno otežavaju i protesti navijača, koji su digli glas protiv uprave.

Pred Šerif je veliki broj pristalica imao protesnu šetnju od južne do severne tribine, gde se nalaze kancelarije čelnika, i jasnim povicima „uprava, napolje“ rekao šta misli o radu predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure.

Sve je to praktično nateralo rukovodioce da organizuju sednicu Upravnog odbora, gde će se analizirati sva dešavanja i većati o tome ko snosi najveću odgovornost za krizu.

Trener Gordan Petrić je za poraz od Šerifa preuzeo krivicu na sebe, međutim, postavlja se pitanje da li je (samo) on kriv.

Navijači su rekli svoje, a sada ostaje da se vidi šta kažu klupski vlastodršci. Odgovore na pitanje „šta dalje?“ dobićemo u ponedeljak posle sednice.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.