OSTAJE U PODGORICI: Žakelj još tri godine na klupi Studentskog centra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 12:59

OSTAJE U PODGORICI: Žakelj još tri godine na klupi Studentskog centra (FOTO)

Umalo da naprave senzaciju protiv Partizana.

Slovenački stručnjak Andrej Žakelj ostaće na klupi Studentskog centra i naredne tri sezone, objavio je podgorički klub na zvaničnom sajtu.

Žakelj je u prethodne dve sezone predvodio klub do istorijskih rezultata u ABA ligi.

Popularni "studenti" su se plasirali u plej-of regionalnog takmičenja i bili na korak od senzacije u četvrtfinalu protiv kasnijeg šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana.

IT'S OFFICIAL: @kkscderby extended their cooperation with head coach Andrej Žakelj!

More at: https://t.co/6FQnnmD0qO pic.twitter.com/2z85pBWOkm

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) July 3, 2023

Trenersku karijeru Žakelj je počeo u Slovanu, kao asistent, a potom je radio u Olimpiji i Polzeli. Kao prvi trener je debitovao u Lastovki, potom vodio poljski Start Lublin, a onda se vratio u Sloveniju i bio na klupama Podčetrteka i Šentjura.

Sa Primorskom je osvojio i Kup Slovenije 2020. godine pobedivši Cedevita Olimpiju u finalu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ATAMAN GA OTPISAO: Derik Vilijams nije više igrač Panatinaikosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023

Moraće da potraži novi klub...Amerikanac Derik Vilijams nije više košarkaš Panatinaikosa, objavio je danas atinski klub na zvaničnom sajtu...Iskusni 32-godišnji košarkaš se ne nalazi u planovima novog trenera Ergina Atamana, tako da će morati da potraži novu sredinu...Thank you, @DWXXIII!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.