OSTAJE LI ŽELJKO OBRADOVIĆ TRENER PARTIZANA? Ostoja Mijailović poslao jasnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 16:15

OSTAJE LI ŽELJKO OBRADOVIĆ TRENER PARTIZANA? Ostoja Mijailović poslao jasnu poruku

Crno-beli u krizi rezultata.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović oglasio se na svom X profilu dan posle meča sa Bajernom.

Crno-beli su poraženi na svom parketu (79:78), a pojavile su se neke spekulacije u vezi sudbine prvog trenera tima Željka Obradović.

Mijailović je brže bolje stavio tačku na tu priču.

- Pošto mnoge danas jedna tema interesuje, a nikome nisam posebno odgovarao, potvrđujem da Željko Obradović, igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svi zaposleni u klubu imaju moju podršku. Nema šumova, istina je jedino da smo u krizi rezultata. Ali je važno da znaju svi kako je klub stabilan i da nesmetano funkcioniše. Svi smo mi crno-bela porodica i kad pobeđujemo i kada gubimo - jasan je Mijailović.

Pošto mnoge danas jedna tema interesuje, a nikome nisam posebno odgovarao, potvrđujem da Željko Obradović, igrači i svi zaposleni u klubu imaju moju podršku. Nema šumova, istina je jedino da smo u krizi rezultata. Ali je važno da znaju svi kako je klub stabilan i da nesmetano…

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) February 9, 2024
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.