OSOKOLILI SE I ŽELE DA POBEDE PARTIZAN: Nadamo se POZITIVNOM rezultatu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 12:39

OSOKOLILI SE I ŽELE DA POBEDE PARTIZAN: Nadamo se POZITIVNOM rezultatu

Javor gostuje u nedelju od 20 i 30 crno-belima.

Trener fudbalera Javora iz Ivanjice Igor Bondžulić izjavio je da njegov tim neće imati lak zadatak sutra u 3. kolu Superlige protiv Partizana u Humskoj.

Barselona je izgubila Primeru i Liga šampiona joj je izuzetno važna! Večeras (21.00) čeka Napoli posle rezultata 1:1 u Napulju u prvom meču osmine finala. Kvota na keca je 1,65, a dupla šansa X2 je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – Napoli.

- Ne treba trošiti reči o Partizanu, niti se zanositi da su oni slab tim, bez obzira na prva dva kola, koja su nešto lošije odigrali. Svi znamo i veličinu kluba i kvalitet igrača i upravo zbog činjenice da su nešto lošije odigrali prve dve utakmice čeka nas još teži zadatak da se uspešno suprotstavimo Partizanu na njihovom stadionu. Mislim da ekipa Javora mora ponoviti pristup i energiju iz utakmice protiv Napretka. Nadamo se pozitivnom rezultatu - rekao je Bondžulić za klupski sajt.

I prvotimac Miroslav Maričić smatra da Javor može da se nada povoljnom rezultatu u Beogradu.

- Veoma su kvalitetni, sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Ne predajemo se, čekaćemo svoje šanse i ukoliko ponovimo želju, borbenost i zalaganje iz prethodne utakmice, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu - rekao je Maričić.

Meč između fudbalera Partizana i Javora igra se u nedelju od 20.30 časova na stadionu u Humskoj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.