OSLABLJENI PARTIZAN ČEKA CIBONU: Filipovski se uzda u spoljnu liniju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 16:13

OSLABLJENI PARTIZAN ČEKA CIBONU: Filipovski se uzda u spoljnu liniju (FOTO)

Derbi u Hali sportova.

Košarkaši Partizana u subotu u Hali sportova „Ranko Žeravica“ dočekuju Cibonu u okviru ABA lige.

Crno-beli u tom meču moraju da nađu izlaz iz velike krize i da prekinu niz od pet uzastopnih poraza u ovom takmičenju.

Trener Saša Filipovski ističe da neće biti lako jer njegova ekipa ima velikih kadrovskih problema. Van stroja su Mozli, Mika i Veličković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok će Markus Pejdž biti na klupi i pitanje je koliko će moći da pomogne.

#KKPartizan u subotu protiv @kk_cibona u Hali sportova "Ranko Žeravica"

📑 https://t.co/cvRniGt0mj#ABALiga pic.twitter.com/7aNW9nVUfz

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) March 5, 2021

– Teške dve utakmice i teška dva putovanja su iza nas. Najvažnije će biti da se za utakmicu protiv Cibone regenerišemo, sakupimo energiju i odigramo utakmicu najbolje što možemo. Najvažnije je dati sve od sebe i maksimum od onoga što imaš. Mi koji smo zajedno, daćemo sve od sebe i ja se nadam da će to biti dovoljno za pobedu. Cibona je promenila trenera, doveli su i neke nove igrače kao što je Planinić na poziciji centra. Sa druge strane, mi ćemo igrati sa jednim centrom Jankovićem i jednom četvorkom Tomasom, tako da će spoljni igrači morati da pomognu na unutrašnjim pozicijama - rekao je Filipovski.

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

Meč počinje u 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.