OSEĆAM VELIKU BRUKU I SRAMOTU: Obradović bez dlake na jeziku posle senzacionalnog poraza od Splita

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 22:41

OSEĆAM VELIKU BRUKU I SRAMOTU: Obradović bez dlake na jeziku posle senzacionalnog poraza od Splita

Trofejni strateg prihvatio odgovornost za neuspeh.

Treneru košarkaša Partizana Željku Obradoviću teško je pao iznenađujući poraz od Splita u 19. kolu ABA lige.

Crno-beli su izgubli na svom terenu rezultatom 74:67 i pali na treće mesto na tabeli regionalnog takmičenja.

- Čestitam Splitu na aposlutnoj zasluženoj pobedi, Igrali su neuporedivo bolje od nas. Zaslužili su pobedu. Što se nas tiče, prvo što treba da uradim jeste da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvinim svim ljduima koji su došli i gledali ovo neverovanto loše izdanje ekipe. Kad ekipa ovako izgleda, trener treba da se zapita i preuzme odgovornost i ja ću je preuzeti kao i uvek - istakao je Obradović.

Trofejni trener je odmarao Kevina Pantera i Pi-Džej Doužera za meč sa Bajernom u Evorligi. U stroju nije bio ni Uroš Trifunović, kojem je pozlilo prošle sedmice na letu iz Nice ka Bolonji.

- Znali smo da je ispred nas serija utakmica i razmišljao sam da je prilika da se odmore dva igrača - Kevin koji je u velikoj minutaži i Pi-Džej koji ima problem s nogom. Zbog toga sam ih sklonio iz tima, plus Trifa koji je u procesu da se utvrdi što mu je pozlilo na putu pre neki dan. Još jednom zaista izvinjenje svim navijačima Partizana što su imali priliku da gledaju ovakvo izdanje tima. Velika sramota i osećam veliku bruku i sramotu - poručio je Obradović.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Željko Obradović nakon Splita: Osećam veliku bruku i sramotu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2024, 08:30

Košarkaši Partizana sinoć su neočekivano poraženi u Beogradu od ekipe Splita sa 67:74 u 19. kolu ABA lige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.