OPTUŽILI GA DA JE SIMULIRAO NA KRAJU DERBIJA, PA MU PRETILI Fudbaler Partizana se oglasio: Čemu tolika MRŽNJA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 12:10

OPTUŽILI GA DA JE SIMULIRAO NA KRAJU DERBIJA, PA MU PRETILI Fudbaler Partizana se oglasio: "Čemu tolika MRŽNJA?"

Čuo se sa fudbalerima crveno-belih.

Još uvek se nije slegla prašina posle večitog derbija u polufinalu Kupa Srbije. Fudbaler Partizana Bojan Ostojić tvrdi da nije simulirao na kraju.

Meč bez takmičarskoj značaja

odigraće od 19.00 u Humskoj Partizan i Čukarički, a ta opuštenost

mogla bi da donese dosta golova… Kvota na 3+ je 1,60, na GG 1,80, a

na GG3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << -

Čukarički.

– Ta situacija je dosta unela pometnju. Miletić i ja smo išli na jednu loptu i on me je zakačio po kolenu i ja sam mislio da su mi otišli ligamenti. Bogu hvala posle utakmice se ustanovilo da je sve ok i uspeo sam da izdržim do kraja - rekao je Ostojić za klupsku televiziju.

Nastavio je u istom ritmu.

-  Iskren da budem nisam folirao. Dosta prijatelja imam u Zvezdi i poštujemo se i poštovaćemo se. Prethodni trener Zvezde Vladan Milojević mi je bio trener u Čukaričkom tri godine, jedni drugima smo čestitali na velikim pobedama. Ja sam im čestitao kada su pobedili Salcburg i ušli u Ligu šampiona, pa Liverpul. Ja tim momcima ne mogu da poželim ništa loše, igrali smo zajedno u Čukaričkom, siguran sam da i oni meni ne žele ništa loše. Razumem da me neko vređa u stilu "ne znaš ništa", ali ova poruka je poremetila i mene i moje najbliže, prijatelje, siagrače. Dobio sam i podršku od bivših igrača Zvezde i svima mogu da se zahvalim na tome.

Ostojić je dobio pretnje na društvenim mrežama.

-  Meni je iskreno žao ko god da je to uradio. To je kultura koja se nosi iz kuće, roditelji su krivi za to. Ja ne znam kako oni odrastaju, da li imaju ljubav roditelja, ja znam koliko smo supruga i ja posvećeni našoj ćerkici, i da nam je teško palo. Ne znam čemu tolika mržnja, mi smo profesionalni fudbaleri, ne možemo svi da igramo za Zvezdu i Partizan - dodao je Bojan Ostojić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS NAKON DERBIJA, STIGLO DO POLICIJE Partizan prijavio MUP-u! Životi ugroženi, sprovodi se istraga

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020

Slučaj će se predati javnom tužiocu...Neće pretnje fudbalerima Partizana, posle večitog derbija sa Crvenom zvezdom, proći tek tako, jer je klub iz Humske, u želji da zaštiti svoje igrače Bojana Ostojića i Vladimira Stojkovića, slučaj prijavio policiji, piše "Telegraf"...Meč bez takmičarskoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.