OPROŠTAJNA PORUKA MADARA: Volim Partizan, ali ljubav nije obostrana

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 11:11

OPROŠTAJNA PORUKA MADARA: Volim Partizan, ali ljubav nije obostrana

Izraelac se preselio u Tursku.

Jam Madar je i zvanično postao košarkaš Fenerbahčea.

Ovu vest je potvrdio Miodrag Ražnatović, menažder izraelskog plejmejkera,

Crno-beli moraju sada brzo da reaguju, jer su ostali bez dvojice igrača na poziciji plejmejkera, pošto je prethodno klub iz Humske napustio i Dante Egzum.

Madar se po odlasku oglasio na društvenim mrežama i objasnio zbpog čega se odlučio na iznenađujući potez.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Moja porodico, postoje trenuci u životu kada je teško doneti odluku, a najteže se donose one koje uključuju emocije. Imam velike emocije prema klubu, ali sam u poslednjih 10 dana video da emocije nisu obostrane i zato nisam imao pravi izbor. Želeo bih da se zahvalim svima na ljubavi i podršci koju su mi pokazali i što su mi učinili da se osećam kqo kod kuće kada sam bio daleko od svoje – napisao je Madar.

A post shared by Yam Madar (@yam_madar11)

Izraelac se posebno zahvalio navijačima i treneru Željku Obradoviću.

- Posebna zahvalnost publici, najboljem treneru na svetu, treneru koji je pre svega sjajan čovek i životni mentor. Hvala vam što ste me izabrali i promenili mi život. Hvala kompletnom stručnom štabu i svima koji su bili deo svega ovoga. Zauvek ćete biti u mom srcu. Sve saigrače volim i želim im uspeh, onima što su otišli ili idu, kao i onima što ostaju. Zauvek ću biti navijač Partizana, bez obzira na to gde budem otišao. Dok se ne sretnemo ponovo – emotivno je poručio Madar.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.