OPET DEBITUJE OBRADOVIĆ: Počinje nova era Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 00:09

OPET DEBITUJE OBRADOVIĆ: Počinje nova era Partizana

Meč u Zadru je na programu u ponedeljak u 18 časova.

Odbrojavanje se približava kraju, Željko Obradović u ponedeljak će i zvanično drugi put u karijeri debitovati na klupi Partizana.

Crno-beli gostuju u Zadru (18 časova) na startu ABA lige u sezoni u kojoj postoji samo jedan cilj – povratak u Evroligu.

Beogradski tim u Dalmaciji će biti oslabljen za jedno od letnjih pojačanja Rodionsa Kuruksa koji je pozitivan na korona virus, pa neće biti u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni u duelu sa Splitom koji je na programu 30. septembra.

Sa druge strane, Obradović može da računa na slovenačkog beka Gregora Glasa koji je bio prijatno iznenađenje tokom priprema i u predvečerje regionalne lige je potpisao trogodišnji ugovor. Slovenac je deveto ppojačanje crno-belih, a očekuje se da u Humsku stigne još jedan centar koji bi pojačao konkurenciju u reketu.

I Gregor Glas je jedan od nas!

📑https://t.co/mEgs9UQwks#ABALiga #7DaysEuroCup #KKPartizan pic.twitter.com/oLAaL2SoJG

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) September 26, 2021

- Prva utakmica je uvek specifična. Igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i naše lige. Radili smo poslednju sedmicu na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu. Gledali smo i analizirali Zadar, ekipu koju u svakom pogledu poštujemo i moraćemo da igramo veoma dobro i veoma koncentrisano ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat – istakao je trofejni trener Željko Obradović.

ABA LIGA, 1. kolo

Subota

Igokea - Borac 91:89

Cedevita Olimpija - Krka 88:56

Petak

Mornar - Cibona 77:87

Crvena zvezda - Split 97:61

Nedelja

Mega - Studentski centar 101:68

Budućnost - FMP 82:72

Ponedeljak

Zadar - Partizan (18)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.