ONI BI DA GA PRODAJU: Evo šta je Božinov PORUČIO čelnicima Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI BI DA GA PRODAJU: Evo šta je Božinov PORUČIO čelnicima Partizana (FOTO)

Bugarski napadač ima jasan stav koji se neće svima dopasti.

Fudbaler Partizana Valeri Božinov i pored brojnih najava da će napustiti klub ove zime, poručio je da ostaje sigurno u Humskoj do kraja sezone

SAMO ZA NJEGOVE OČI: Evo kome je Đurđević posvetio gol MAKAZICAMA (VIDEO)

Poslednji klub s kojim je Božinov doveden u vezu je bugarski Levski, ali je on za medije iz domovine poručio da nema nameru da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan ove zime.

- Ne odlazim iz Partizana. Lepo mi je u Beogradu, uživam kao u svojoj kući. Imam ugovor s klubom do kraja sezone koji ću odraditi. Uprava kluba je htela da me proda, da zaradi novac na transfer, ali prava ponuda nije stigla. Sa trenerom Nikolićem sam u dobrim odnosima, pa ako zaslužim radom na treninzima da igram, sigurno ću dobiti šansu - rekao je Božinov za bugarski Sportal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.