ON STIŽE U PARTIZAN, POŠTO MIROTIĆ NE DOLAZI! Crno-beli čekaju VELIKO pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 22:23

ON STIŽE U PARTIZAN, POŠTO MIROTIĆ NE DOLAZI! Crno-beli čekaju VELIKO pojačanje

Blistao prošle sezone.

Španac Nikola Mirotić je odlučio da ne dođe u Partizan zbog pretnji, a crno-beli se sada okreću drugim opcijama.

Ranije se pisalo da šampion ABA lige želi da angažuje hrvatskog košarkaša Luku Božića, a sada se otvorio prostor za realizaciju tog transfera.

Hrvat je minule sezone u dresu Zadra pokazao svoj kvalitet i najavio da bi mogao biti pojačanje za Beograđane.

O njegovim igrama svedoči i fenomenalna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << statistika iz prošle takmičarske godine, kada je u ABA ligi prosečno beležio 21,7 poena i 9,6 skokova po utakmici, te bio MVP ABA lige.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović potvrdio je pre izvesnog vremena, u razgovoru za "Antenu" da je Božić "zanimljiv igrač".

- Ako potpišemo Božića ili bilo kog drugog igrača, uvek obavestimo javnost. Luka Božić je jako dobar igrač, ali više od toga vam ne mogu reći. Partizanu nije problem da potpiše nekog igrača iz Hrvatske, jer mi smo klub iz regije - rekao je čelnik crno-belih.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nikol Mur, supruga Dalasa Mura

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.