OLIMPIJAKOS ŽESTOKO OSLABLJAN PRED PARTIZAN! Bracokas ne računa na dvojac

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 19:16

OLIMPIJAKOS ŽESTOKO OSLABLJAN PRED PARTIZAN! Bracokas ne računa na dvojac

Nikad

Košarkaši Olimpijakosa biće oslabljeni protiv Partizana neigranjem dvojice članova tima iz Pireja. Neposredno pred meč četvrtog kola Evrolige je preneta vest da u ekipi Jorgosa Barcokasa neće biti Ignasa Brazdeikisa i Luka Sikme.

Njih dvojica su nastupila na prethodnom susretu protiv Olimpije iz Milana, ali ih na susretu sa šampionom ABA lige neće biti.

Za razliku od njih, na teren se vraća Najdžel Vilijamsa Gos.

- Igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << normalno. Juče je odradio kompletan individualni trening. Odlučili smo da ga jednostavno ne stavimo u ekipu da bismo mu dali još 1-2 dana nakon pauze koju je imao. Tako da će Gos igrati normalno i ovo je važno, jer smo juče imali veliki deficit u bekovima, posebno posle izbacivanja Kenana. Ali, treba reći i da se Gos vraća bez timskog treninga sa timom. Kao i Sikma, juče je igrao a da nije odradio nijedan timski trening - rekao je Barcokas.

Meč između Partizana i Olimpijakosa počinje u 20.15 i moći ćete da ga pratite putem našeg bloga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.