OKAČIO KOPAČKE O KLIN: Bivši reprezentativac i kapiten Partizana završio karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 11:45

OKAČIO KOPAČKE O KLIN: Bivši reprezentativac i kapiten Partizana završio karijeru

Dominirao na terenu i van njega.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i dugogodišnji član Partizana, Milan Lola Smiljanić okončao je profesionalnu fudbalsku karijeru, saopštio je OFK Beograd, poslednji klub u kom je igrao.

Smiljanić je prethodnu polusezonu proveo igrajući za Romantičare, kojima je pomogao da se klub plasira u Prvu ligu Srbije.

U bogatoj karijeri Smiljanić je najduže igrao za Partizan, a bio je član i Espanjola, Sportinga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Hihona, Genčelerbirligija, Makabija iz Netanije, Pert Glorija, Hapoel Aškelona i Mornara.

Sa Partizanom je tri puta bio šampion drzave i još dva puta osvajač Kupa Srbije.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je šest utakmica i postigao jedan gol.

Pored odličnih partija na terenu bio je poznat i po kontraverznim izjavama.

Najviše bure podigla je konferencija nakon meča između Crvene zvezde i Partizana.

- Mislim da, eto, smo ovaj stadion i ovo zatvorili ovde sve. Pokazali ko smo i šta smo, da imamo karakter, da imamo srce koje smo ostavili na terenu. Crvena zvezda nek osvoji titulu sad ako hoće, ako ih nije sramota, naravno. Što bi ih bilo sramota? Zato što je trebalo da bude 0:9. Mislim da smo pokazali svima da smo prava ekipa, sa pravim trenerom, sa pravim rukovodstvom. 4:2 i sreća, sreća velika na strani Crvene zvezde - rekao je Milan Smiljanić nakon 128. derbija.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Juta Lerdam, holandska klizačica
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.