OGLASIO SE PARTIZAN: Vrlo važno saopštenje pred drugu utakmicu sa Realom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 14:47

OGLASIO SE PARTIZAN: Vrlo važno saopštenje pred drugu utakmicu sa Realom

Crno-beli na dve pobede do fajnal-fora Evrolige.

Košarkaški klub Partizan saopštio je da su rasprodate sve ulaznice za treći meč četvrtfinala plej-ofa Evrolige protiv ekipe Reala.

Partizan je na društvenim mrežama objavio da su rasprodate sve raspoložive karte za utakmicu sa Realom, koja je na programu drugog maja od 20.30 časova u "Štark areni". I

z Partizana očekuju da će ovaj duel pratiti više od 20.000 navijača. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ulazi u "Štark arenu" biće otvoreni drugog maja od 18.30 sati.

Partizan vodi 1:0 u četvrtfinalnoj seriji koja se igra na tri pobede. "Crno-beli" su pre dva dana u Madridu slavili 89:87.

Drugi meč između Reala i Partizana na programu je večeras od 20.45 sati u Madridu. Eventualna četvrta utakmica biće odigrana četvrtog maja u Beogradu. Potencijalna majstorica je na programu devetog maja u Madridu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.