OGLASIO SE PARTIZAN: Iz ovog razloga je Mozli otišao u SAD (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021, 13:40

OGLASIO SE PARTIZAN: Iz ovog razloga je Mozli otišao u SAD (FOTO)

Amerikanac neće biti na raspolaganju za plej-of domaćeg prvenstva.

Košarkaški klub Partizan potvrdio je informaciju koja se pojavila jutros, a koju je objavio ''Mozzartsport'', da je Vil Mozli uz dozvolu kluba otputovao u SAD i da neće igrati u plej-ofu domaćeg šampionata. Amerikanac je otputovao iz privatnih razloga, a crno-bel isu se oglasili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštenjem.

 - Centar Partizana NIS, Vil Mozli se uz dozvolu kluba nalazi na putu za Ameriku. Nakon što je saznao da mu je otac teško bolestan, centar crno-belih je od kluba zatražio dozvolu da se vrati u domovinu. Partizan je u teškim trenucima stao uz svog igrača i za kratko vreme mu organizovao odlazak. Ovim putem, klub i javno želi da pruži podršku porodici Mozli - navodi se u saopštenju kluba iz Humske.

.@TheRealWillMo42 se nalazi na putu za Ameriku.

Nakon što je saznao da mu je otac teško bolestan, centar crno-belih je zatražio dozvolu da se vrati u domovinu.

📑 https://t.co/mjl3kyuqw5

Stay strong Mo! 🖤🤍 pic.twitter.com/f7e6hlCnQQ

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) May 23, 2021

Lil je došao do kraja - od titule ga deli još samo tri boda, a ako ih osvoji večeras (21.00) na gostovanju Anžeu, to je to - Lil je novi šampion Francuske, bez obzira na to šta uradi PSŽ! Kvota na dvojku je 1,35, a na kombinazziju 2&3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Anže - Lil.

Ovo je dodatni problem za Partizan pred početak plej-ofa domaće lige koji već kuburi sa raspoloživim igračima pošto su povređeni Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz, Rašon Tomas, u prijateljskoj utakmici protiv čačanskog Borca povredio se Erik Mika, dok je Đorđije Jovanović polomio prst na treningu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.