OGLASIO SE OGNJEN VRANJEŠ: Nakon STOPIRANOG tranfera, POMENUO Partizan, ali i Crvenu zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 15:10

OGLASIO SE OGNJEN VRANJEŠ: Nakon STOPIRANOG tranfera, POMENUO Partizan, ali i Crvenu zvezdu!

Zna se i gde će nastaviti karijeru...

Danas su se pojavile informacije da je stopiran prelazak bosankog štopera Ognjena Vranješa u Partizan, da bi se samo nekoliko sati nakon toga i on oglasio izjavom za "Butasport".

- Neka je srećno Zvezdi i Partizanu i svim srpskim klubovima. Imam svoj klub u Turskoj (Hatajaspor) u najgorem slučaju tamo ću se vratiti - jasan je bio Vranješ.

Iz ovoga se može zaključiti da se bivši fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde pomirio sa tim da karijeru neće nastaviti u Partizanu, iako je to delovalo kao gotova stvar.

Podsetimo, Vranješ ima ugovor sa Hatajasporom do leta 2025. godine, a kako je to za njega "najgora" opcija, ne bi čudilo da potraži bolju na kraju sezone. Izgleda da to neće biti Partizan.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.