OGLASIO SE NATHO: As Partizana RASPAMETIO Grobare!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 18:02

OGLASIO SE NATHO: As Partizana RASPAMETIO Grobare!

Pljušte komentari...

Fudbaleri Partizana i treću godinu za redom ostali su bez trofeja. Poraz u finalu Kupa Srbije bila je kap koja preliva čašu navijačima koji su više puta tokom sezone izrazili svoje nezadovoljstvo a sve rezultiralo ostavkom trenera Aleksandra Stanojevića.

Tim povodom oglasio se i Bibars Natho.

Natho se oglasio na Instagramu i potvrdio da još motivisaniji čeka sledeću sezonu u crno-belom dresu, što je oduševilo navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana i izazvalo brojne pozitivne reakcije na Instagramu.

- Završili smo sezonu bez trofeja, ali želim da kažem, posebno sada, da sam ponosan što sam deo ovog tima koji je imao sjajnu godinu sa 98 bodova osvojenih u ligi, finalom Kupa i plasmanom u 16 najboljih u Ligi konferencija. Hvala svim mojim saigračima i sjajnom stručnom štabu. Znam da nećemo odustati i da ćemo biti jači i puni energije da osvojimo sve trofeje sledeće sezone. Nadam se da će naši navijači puniti stadion i podržati nas, jer zajedno smo jači - napisao je Natho na Instagramu.

Објава коју дели Bibars Natcho (@bibars66)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.