OGLASIO SE MAJK DŽEJMS: Grobari u TRANSU - Ti si novi igrač Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 14:27

OGLASIO SE MAJK DŽEJMS: Grobari u TRANSU - "Ti si novi igrač Partizana"

Nižu se komentari i želje...

Bliži se kraj još jedne dugačke sezone u evropskoj košarci, a leto može da znači samo jedno - razgovore o transferima i o tome gde će ko igrati naredne godine. Posebno je interesantno u Monaku, gde neki mediji pišu o potencijalnom odlasku Saše Obradovića, a oni drugi da će tim napustiti Majk Džejms.

Navodno postoje nesuglasice između trenera i najboljeg igrača tima, a prethodnih dana pojavila se informacija da bi Džejms na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraju leta mogao da ode u Panatinaikos, koji naredne sezone pravi ambiciozan tim koji će voditi ovogodišnji trener Anadolu Efesa, Ergin Ataman.

Međutim, Majku Džejmsu se sve te spekulacije nimalo ne dopadaju, posebno ne pred finale LNB šampionata u Francuskoj, pa je sve prokomentarisao kroz svojevrsnu vremensku prognozu.

- Svi ste vi jako smešni. Ako tvitujem da je "pretoplo napolju", glasine će pričati o tome da "Majk Džejms ne voli kakvo je vreme u Monaku i da hoće da ode gde je hladnije" - napisao je Džejms uz emotikone koji se smeju.

Y’all so funny. If i tweet “it’s hot outside” the rumors going to say “Mike James doesn’t like weather in Monaco, wants to leave to colder place” 😂😂😂😂😂

— Mike James (@TheNatural_05) June 5, 2023

Vrlo brzo su se, sada gotovo tradicionalno javili Grobari, koji bi voleli da naredne sezone vide Majka u dresu crno-belih.

- Majk Džejms je novi igrač Partizana - napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.