OGLASIO SE I PEJDŽ: Svi kojima je Partizan na SRCU tek sad će biti ZABRINUTI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 20:10

OGLASIO SE I PEJDŽ: Svi kojima je Partizan na SRCU tek sad će biti ZABRINUTI (FOTO)

Šta je hteo da kaže?

Košarkaš Partizana Markus Pejdž oglasio putem Tvitera samo dan nakon odlaska Andree Trinkijerija sa klupe crno-belih.

Italijan je po svemu sudeći novi trener Bajerna, a nekoliko dana ranije i plej crno-belih Kori Volden napustio je redove Partizana..

Atletiko u seriji, Barselona uzdrmana posle remija u Vigu, ali su protiv Madriđana poslednji poraz na domaćem terenu pretrpeli još 2006. Stoga se dvojka plaća kvotom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 4,20. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Barselona – Atletiko.

Sve to nije promaklo Markusu Pejdžu, koji je sa rečju "Yikes" (JAO) dodatno zabrinuti sve  "Grobare".

Yikes

— Marcus Paige (@marcuspaige5) June 30, 2020

Da ne bude sve tako crno pobrinio se Kodi Miler Mekintajer novo pojačanje Partizana koji sa puno optimizma gleda na novu sezonu o čemu više možete da pročitate OVDE,

Što se tiče naslednika Trinkijerija iz Humske se i dalje neoglašavaju, Za sada je prvi favorit da nasledi Italijna, njegov pomoćnik Vlado Šćepanović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.