Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE I EVERTON: I ima poruku za Delije!

Glavna zvezda 151. ‘večitog’ derbija svakako je strelac gola u 95. minutu, Everton Luiz, a dan posle utakmice dao je svoj komentar događaja iz finiša.

Bombom u 95. minutu sa 35 metara Everton Luiz je ‘slomio’ prste Damira Kahrimana i izjednačio na 1:1, a onda je i u razbesneo Delije proslavom ispred severne tribine, plesom i ljubljenjem grba Partizana, zbog čega je dobio svoj drugi žuti karton.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Derbi je derbi i on se ne može porediti ni sa jednom utakmicom. Igrao sam mnoge i svima prilazim krajnje profesionalno, ali energija koja se oseti između ova dva kluba, navijača na tribinama i želje da se pobedi, nose vas čak i nakon zvuka pištaljke za kraj. Presrećan sam sto smo izjednačili u poslednjim sekundama. Adrenalin još uvek radi – izjavio je za sajt Partizana, Everton Luiz.
SVIMA IM JE UŠAO U GLAVU: Igrači Zvezde pričaju samo o jednom detalju
Prokomentarisao je momenat kada je uputio strahovit udarac u 95. minutu meča.
– U tom trenutku vas samo nosi želja da date gol. Iako je adrenalin radio, bio sam svestan da u svakom trenutku mogu čuti pištaljku. Bio sam siguran u sebe, znam da imam dobar šut. Istina, bilo je preko 30 metara, ali tada ne pravite tu vrstu kalkulacije. Želeo sam samo da izjednačimo i uspeli smo! – objasnio je Brazilac.
NEOBIČAN PRIZOR NA DERBIJU: Ono kad žandarm iza gola slavi pogodak svog tima (VIDEO)
Zatim je uputio poruku svima, a posebno najvatrenijim navijačima Crvene zvezde.
– Koristim ovu priliku da se svima izvinim, posebno navijačima sa severa zbog nesportskog gesta. Svi znamo šta je večiti derbi i koliko adrenalina nosi. Tokom čitavog meča je krv bila uzavrela, a to je dodatno podigao i moj južnjacki temperament. Sve je pucalo od energije sa obe strane terena, što ste mogli i sami videti. Nisam imao želju bilo koga da uvredim, jednostavno to  je bilo jače od mene i nisam razmišljao. Bio sam presrećan zbog gola i izjednačenja. Slušao sam o derbiju, ali ni sam nisam verovao dok ovo nisam doživeo. Čestitam i  igračima C. zvezde na fer i korektnoj igri. Još jednom se izvinjavam, jer nisam imao nameru da bilo koga uvredim.
TUŽNO: Ovako su stranci videli 151. večiti derbi (VIDEO) (FOTO)
Okreće se polufinalu Kupa Srbije i utakmici u Subotici protiv Spartaka u sredu od 16:30h.
– Sada je najvažnije da se odmorimo koliko je moguće. Već u utorak ekipa kreće za Suboticu. Dobro igramo, imamo šest uzastopnih pobeda i siguran sam ako ovako nastavimo, da možemo do finala. Umor je tu, ali sam siguran da će momci dati svoj maksimum!

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Everton se izvinio ''Delijama''!

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2016

Dan posle 151. večitog derbija, Brazilac Everton Luiz je prokomentarisao svoj gest u finišu meča, posle izjednačujućeg gola u nadoknadi vremena...Kao što znate, Everton Luiz je posle pogotka u 94. minutu otrčao ka severnoj tribini i izazvao oštre reakcije navijača Crvene zvezde, ali i zaradio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.