OGLASIO SE - Entoni Braun ima poruku za grobare! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE - Entoni Braun ima poruku za ''grobare''! (video)

Novi košarkaš Partizana poslao prvu poruku pristalicama crno-belih posle potpisivanja ugovora sa Partizanom.

U Partizanu svi jedva čekaju da se najnovije pojačanje, AmerikanacEntoni Braun priključi ekipi, a izgleda da isto osećanje ima i sam košarkaš.

Očigledno, Braun je odlično upućen u to kakvu atmosferu prave navijači Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i nestrpljiv je da to uživo oseti u Beogradu.

A dok iščekivanje traje, Braun je na svom Instagram profilu objavio kraći snimak na kojem se mogu videti navijači Partizana u svom punom sjaju.

''Uzbuđen sam što sam se pridružio Partizanu. Hajdemo na posao'', napisao je Braun uz ovaj snimak.

Već u petak (21h) crno-beli igraju narednu utakmicu, i to u ''Štark Areni'' protiv Zadra, kada će se ''grobari'' imati prvu priliku da pozdrave novog košarkaša Partizana koji igra na pozicijama 2 i 3.

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Excited to be joining @partizanbc ! Let’s work 🤙🏾 ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️

Објава коју дели Anthony Brown (@twoshotonee) дана 23. Окт 2018. у 1:37 PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.