OGLASILI SE GROBARI: Evo da li će Partizan imati podršku najvatrenijih navijača na derbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 15:39

OGLASILI SE GROBARI: Evo da li će Partizan imati podršku najvatrenijih navijača na derbiju

Otklonili sve dileme.

Fudbaleri Partizana u sredu od 19 časova dočekuju Crvenu zvezdu u meču devetog kola Mozzart bet Superlige, a najvatrenije pristalice crno-belih neće prisustvovati ovom duelu.

"Grobari" od starta ove sezone bojkotuju utakmice u Humskoj i zahtevaju smenu celokupne uprave kluba. Nekoliko dana pred večiti derbi pojavile su se priče da bi mogli da se vrate na južnu tribinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za najveću utakmicu srpskog fudbala, ali su saopštenjem dva dana pred utakmicu otklonili sve dileme.

- Derbi u sredu. Ali bez nas!

- Nije laka odluka uskratiti igrače za podršku u jednoj od najvažnijih utakmica sezone ali se naša borba mora nastaviti. Ljudi koji vode klub ne zaslužuju ni mrvu kompromisa!

- Situacija je vrlo jednostavna, potrebno je da Miloš Vazura podnese ostavku i mi se iste sekunde vraćamo na JNA. Dokle god je situacija u klubu ovakva kakva je, dokle god je prvi čovek kluba i njegov profit važniji od svih nas dotle će trajati ova mučna situacija za naše igrače. Svako ko misli da taj dan mora biti uz klub neka to i uradi ali sa istoka i zapada.

- Jug mora biti prazan i molimo da se ta odluka ispoštuje! Partizane srećno - navodi se u saopštenju navijača sa Južne tribine.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Navijači Partizana saopštili da li će bojkotovati 171. večiti derbi: Situacija jednostavna, odluka nije laka

Izvor: Danas, 25.Sep.2023

„Grobari“, najvatrenije pristalice Partizana, saopštili su da neće prisustvovati 171. večitom derbiju. Koji se igra u sredu (19.00) na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.