OGLASILA SE ZAJEDNICA KLUBOVA SUPERLIGE: Evo zašto je prekinut meč Čukarički - Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 21:46

OGLASILA SE ZAJEDNICA KLUBOVA SUPERLIGE: Evo zašto je prekinut meč Čukarički - Partizan

Nemile scene na Banovom brdu.

Meč poslednjeg kola regularnog dela Superlige, koji odlučuje o mestu u Evropi za narednu sezonu, između Čukaričkog i Partizana, prekinut je tokom prvog poluvremena i biće nastavljen u sredu uveče.

Problem na susretu nastao je zapravo na tribinama, gde je došlo do sukoba navijača i pripadnika žandarmerije, pa je sudija nakon više prekida i opomena, na kraju i rešio da definitivno svira kraj.

U međuvremenu se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o čitavom događaju oglasila i Zajednica klubova Superlige, saopštenjem o haosu na Banovom brdu.

- Odigravanje meča 30. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između FK Čukarički i FK Partizan prekinuto je zbog nepostojanja uslova za igru i opasnosti po zdravlje aktera ovog susreta. Meč na Banovom brdu prekidan je nekoliko puta, a prekinut je trajno na osnovu procene glavnog sudije. Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića meč će biti nastavljen sutra, u sredu 12. aprila 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova - navedeno je u saopštenju.

Meč je prekinut u 22. minutu igre, pri rezultatu 0:0. Navijači su ubacivali baklje na teren, sudija je povlačio ekipe sa terena, vraćao nazad, ali je sve kulminiralo nakon sukoba sa žandarmerijom, nakon čega je i nastupio definitivan prekid.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.