OFK zaustavio Vojvodinu

Izvor: RTS, 23.Apr.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK zaustavio Vojvodinu

Vojvodina je poražen. Posle serije od šest pobeda, u prolećnom delu, među kojima i derbi protiv Partizana, Novosađani su poklekli na Karaburbi, OFK Beograd je slavio sa 1:0. Metalac, Hajduk i Inđija pobedili rivale identičnim rezultatom - 2:0, i tako s istom bodovnom razlikom nastavili borbu za opstanak i posle 24. kola prvenstva Srbije.

OFK je još jednom dokazao da je tvrd orah za veliku trojku. U izuzetno uzbudljivoj utakmici pobedu Romantičarima doneo je Augusto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kvintero Batioha u 30. minutu utakmice.

Napadač iz Ekvadora iskoristio je slabu reakciju odbrambenog igrača gostiju Miroslava Vulićevića, nakon dodavanja Nemanje Milića, i iskosa sa leve strane preciznim šutom savladao golmana Vojvodine Željka Brkića.

Vojvodina je pokušala da stigne do izjednačenja. Pritisak na gol protivnika trajao je tokom celog drugog poluvremena. Domaći su vrebali svoju šansu iz kontranapada, stvorili su nekoliko prilika, ali nisu uspeli da povećaju prednost.

Možda i odlučujući trenutak na meču dogodio se u 82. minutu, kada je igrač Vojvodine Karan, da bi sprečio kontri, neoprezno startovao i zaradio crveni karton.

Vojvodina je do ovog kola bila jedini tim uz Crvenu zvezdu sa maksimalnim učinkom u prolećnom delu Super lige. Posle pobede protiv Partizana prošlog vikenda od 1:0 Novosađani su se uključili u trku za titulu, ali danas nisu uspeli da se izjednače na tabeli sa Crvenom zvedom i Partizanom. 

OFK Beograd ima 34 boda i nalazi se na šestom mestu Super lige.

Metalac je u Čačku bio bolji od BSK-a, Hajduk je u Kuli pobedio Smederevo, a Inđija na svom terenu Borac. Ova tri tima do kraja prvenstva vodiće veliku borbu za opstanak pošto Metalac ima 19, Hajduk 18, a Inđija 17 bodova.

Poslednjeplasirani tim Super lige je Čukarički, koji je izgubio od Javora sa 1:0, i tako nastavio niz poraza u prolećnom delu prvenstva.

Spartak iz Subotice održao je nadu da će do kraja prvenstva doći do četvrte pozicije i plasmana na evropsku scenu, pošto je danas kao gost u 90. minutu izborio remi s Radom, direktnim rivalom za to mesto.

"Građevinari" su poveli golom Vladimira Jovančića u 43. minutu, ali su gosti izjednačili preko Srđana Vujaklije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosađanima ne prija romantika, pobede davljenika

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Apr.2011

Titula ipak ostaje samo san za Vojvodinu. Doduše, današnji remi večitih ostavila bi koliko toliko šansi Lalama.. . Vojvodina se spotakla na Karaburmi i poražena je sa 1:0. Strelac za romantičare bio je Batioha.. . Posle jedne greške Vulićevića lopta je došla do Batiohe, a on je smestio u mrežu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Prvi poraz Vojvodine ovog proleća, OFK Beograd slavio sa 1:0

Izvor: Blic, 23.Apr.2011

Fudbaleri OFK Beograda slavili su u prvom meču 24. kola Jelen Superlige pobedom nad Vojvodinom od 1:0. Strelac pobedonosnog pogotka bio je Augusto Batioha u 31. minutu...Novosađanima je ovo bio tek drugi poraz u sezoni, ali prema svemu viđenom na Omladinskom stadionu, "romantičari" su zasluženo...

Nastavak na Blic...

Vojvodina poražena od OFK Beograda

Izvor: NaDlanu.com, 23.Apr.2011

BEOGRAD, 23. aprila 2011. (Beta) - Fudbaleri Vojvodine doživeli su prvi poraz u prolećnom delu prvenstva Srbije, pošto su u subotu kao gosti izgubili od OFK Beograda sa 1:0 u meču 24. kola.Gol odluke postigao je Augusto Kvintero Batioha u 30. minutu utakmice. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

OFK naneo prvi prolećni poraz Vojvodini, domaćini četiri puta slavili sa 2:0

Izvor: Blic, 23.Apr.2011

Fudbaleri OFK Beograda slavili su u prvom meču 24. kola Jelen Superlige pobedom nad Vojvodinom od 1:0. Strelac pobedonosnog pogotka bio je Augusto Batioha u 31. minutu...Novosađanima je ovo bio tek drugi poraz u sezoni, ali prema svemu viđenom na Omladinskom stadionu, "romantičari" su zasluženo...

Nastavak na Blic...

OFK NANEO PRVI PROLEĆNI PORAZ VOJVODINI

Izvor: Kurir, 23.Apr.2011

BEOGRAD - Fudbaleri Vojvodine doživeli su prvi poraz u prolećnom delu prvenstva Srbije, pošto su kao gosti izgubili od OFK Beograda sa 1:0 u meču 24. kola...BEOGRAD - Fudbaleri Vojvodine doživeli su prvi poraz u prolećnom delu prvenstva Srbije, pošto su  kao gosti izgubili od OFK Beograda sa...

Nastavak na Kurir...

OFK Beograd iznenadio Vojvodinu

Izvor: NaDlanu.com, 23.Apr.2011

BEOGRAD, 23. aprila 2011. (Beta) - Fudbaleri Vojvodine doživeli su prvi poraz u prolećnom delu prvenstva Srbije, pošto su kao gosti izgubili od OFK Beograda sa 1:0 u meču 24. kola.Gol odluke postigao je Augusto Kvintero Batioha u 30. minutu utakmice.Napadač iz Ekvadora iskoristio je slabu reakciju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.