OFK Beograd uzima Bogunovića

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2011, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK Beograd uzima Bogunovića


U dresu OFK Beograda na proleće bi trebalo da igra Miloš Bogunović. Prelazak fudbalera Partizana u tabor plavo - belih dogovoren je poslednjeg dana boravka crno-belih u hotelu „Kornelija“. Detalji nisu utanačeni, biće to učinjeno u Beogradu, ali dovoljno je što je pružena ruka ruci.
Posle povrede Milića potreban >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nam je jedan napadač. U Bogunoviću vidimo igrača kakvog želimo. Znamo da je u Partizanu trenutno u drugom planu. Ponudio sam mu da dođe u OFK Beograd i tako iskoristi šansu da u narednih šest meseci pokaže koliko vredi – rekao je Đurđević.
Bogunović je prihvatio poziv šefa stručnog štaba OFK Beograda. Sada je na potezu rukovodstvo kluba. Bogunović bi na Staru Karaburmu mogao da dođe kao pozajmljeni igrač, mada bi Romantičari radije da potpišu ugovor na dve godine.
Hoće OFK Beograd da ga angažuje, ali nije Miloš Bogunović oduševljen idejom da karijeru nastavi na Karaburmi.
Nisam baš raspoložen za pozajmice, želim čistu situaciju. Odbijao sam i ranije predloge da odem u neki drugi klub na šest meseci, znam da ni na proleće u Partizanu neću imati veliku minutažu, ali... – nije još ni krilni napadač prelomio gde nastavlja karijeru.
Strateg Partizana Aleksandar Stanojević bio je konkretan:
Nemam ništa protiv. Bolje mu je da igra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OFK Beograd uzima Bogunovića

Izvor: S media, 07.Feb.2011, 09:45

Miloš Bogunović, fudbaler Partizana, na proleće će najverovatnije nositi dres OFK Beograda...Stanojević: Nema opravdanja!.."Građevinari" startovali pobedom..Fudbaler Hajduka se gladan smrzava u stanu.."Romantičar" nije prošao u Rusiji..Omladinski stadion menja ime..Prelazak Bogunovića u Humsku...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.