OFK Beograd predstavio novo pojačanje

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2014, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK Beograd predstavio novo pojačanje

Nakon dolaska iskusnog Seada Hadžibulića, još jedan napadač je pojačao redove Romantičara. Novi igrač OFK Beograda je Mladen Sarajlin.
Mladen je rođen 04. maja 1995. godine u Vršcu, a prošao je omladinsku školu Partizana. Visok je 189 centimetara i u igri sa loptom koristi obe noge.
Ardijan Đokaj sportski direktor OFK Beograda je poželeo novom igraču dobrodošlicu: >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
- Kako smo i obećali, radimo punom parom. Doveli smo odličnog napadača od kojeg očekujemo punu afirmaciju sa željom da ostane što duže u klubu, kao i da postigne veliki broj golova.
Mladen Sarajlin je zadovoljan što je došao na Karaburmu:
- Zahvaljujem se sportskom direktoru na lepim rečima i svima u klubu na ukazanom poverenju. Znam da sam došao u veliki klub sa dugom tradicijom i klub koji je poznat po radu sa mladim igračima. Verujem da ću se dobro snaći i iskoristiti svoju šansu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.