ODUŠEVILI I TRINKIJERIJA: Grobari su najbolji na svetu, moram da im se poklonim (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 13:53

ODUŠEVILI I TRINKIJERIJA: Grobari su najbolji na svetu, moram da im se poklonim (VIDEO)

Navijači crno-belih još jednom impresionirali Italijana.

Košarkaši Partizana pobedili su na gostovanju Bajern sa 82:71 u okviru 24. kola Evrolige. Crno-beli su odlično igrali večim delom utakmice, ali su zato njihovi navijači kojih je bilo više od 2.000 u Minhenu grmeli sve vreme.

Partizan je igrao odlično, a navijanjem „Grobara“ bio je impresioniran i Bajernov trener Andrea Trinkijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je od 2018. do 2020. vodio Partizan do dva trofeja Kupa Koraća.

Partizan took over Munich 🔥🗣️pic.twitter.com/6wB11o3Jm3

— BasketNews (@BasketNews_com) February 10, 2023

Hiljade navijača Partizana stvorila je atmosferu kao da su crno-beli bili domaćini na ovom susretu.

-Znam šta ovo znači Partizanu i njegovim navijačima. Igrali smo i u Areni pred njima, tako da nismo bili iznenađeni onim što su priredili ovde. Oni su najbolji navijači na svetu. Moram im se pokloniti jer gde god da dođu, izgleda ovako, rekao je Trinkijeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GROBARI, DA LI GA PAMTITE? On vas nije zaboravio: Oglasio se bivši igrač crno-belih i ODUŠEVIO navijače

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2023, 12:16

Zaboravu ne da...Košarkaši Partizana nalaze se u gornjoj polovini na tabeli Evrolige, a sjajne partije crno-belih ne promiču ni jednom od bivših igrača Parnogh valjka...Naime, nekadašnji plejmejker Partizana Tori Tomas nosio je crno-beli dres još davne 2012. godine, ali i dalje pamti kako je bilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.