ODLAZAK IZ PARTIZANA JE NEMINOVAN: Postoje dve opcije u kojima nastavlja karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 16:30

ODLAZAK IZ PARTIZANA JE NEMINOVAN: Postoje dve opcije u kojima nastavlja karijeru

Najjača liga sveta jedna od njih.

Košarkaš Partizana Tristan Vukčević ima budućnost u NBA ligi ukoliko bude radio naporno, smatra grčki stručnjak Jorgos Vovoras, koji je radio kao pomoćni trener u Milvoki Baksima tokom Letnje lige.

Ove godine se našao u stručnom štabu pomenutog kluba tokom NBA Letnje lige i u razgovoru za "SDNA" je imao pohvalne reči na račun bivšeg košarkaša Real Madrida i Partizana, Tristana Vukčevića.

- Vukčević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na terenu pokriva dve pozicije - krilo i centra, on je igrač koji je interesantan ekipama zbog svojih karakteristika i godina. Ostavio je vrlo dobar utisak na treninzima, ne samo u takmičarskom pogledu, već i celokupnom pojavom. On je talenat koji, ako bude radio na pravi način, može da se nada šansi u NBA ligi - zaključio je Vovoras.

Vukčević sada iščekuje pozivnicu za trening kamp Vašington Vizardsa i priliku da potpiše ugovor sa ovom NBA ekipom.

Ukoliko do toga ne dođe, sva je prilika da će talentovani košarkaš na "kaljenje" u grčki Peristeri, koji sa klupe predvodi legendarni Vasilis Spanulis.

U stručnom štabu nekadašnjeg plejmejkera Olimpijakosa je i Tristanov otac Dušan pa i to dodatno potvrđuje ovo predviđanje.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.