ODJEKUJE: SAMO JEDAN KLUB, SAMO JEDAN... Rigorozna kontrola pred ulazom na stadion Partizana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 16:29

ODJEKUJE: "SAMO JEDAN KLUB, SAMO JEDAN..." Rigorozna kontrola pred ulazom na stadion Partizana (VIDEO)

Sve spremno...

Sve je spremno za početak 163. Večitog derbija, koji se igra pred praznim tribinama u Humskoj (17).

Zvezda je dobro krenula u ABA ligi, baš kao i Mornar, koji večeras (20.00) gostuje u Beogradu. Barani imaju velike ambicije i ne kriju ih, pa se očekuje zanimljiv meč. Zvezda je, naravno, favorit - kvota na keca je 1,25, a na dvojku 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mornar.

Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana pokušaće da prekinu dominaciju Crvene zvezde u 11. kolu Superlige Srbije, koja je u svim prethodnim mečevima znala samo za pobede.

Pre same utakmice, a odmah na ulazu stadiona u Humskoj, igrače su rigorozno pregledali - u sklopu borbe sa korona virusom.

A sa zvučnika Partizanovog stadiona odjekivala je crno-bela navijačka pesma: "Samo jedan klub, samo jedan grad..."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.