ODGOVOR JE NE: Partizan ODBIO MILIONE za napadača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 15:35

ODGOVOR JE "NE": Partizan ODBIO MILIONE za napadača!

On ostaje u Humskoj...

U toku je poslednji dan prelaznog roka u Evropi. Mnogi giganti koriste poslednje sate da dodatnu pojačaju svoj tim, ali priliku vrebaju i nešto manje uspešniji klubovi koji u svoje redove žele da uvrste mlade i perspektive fudbalere. Tako se jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera u Srbiji, biser beogradskog Partizana – Samed Baždar našao na meti nemačkog Hofenhajma.

Nemački klub je crno-belima ponudio 3.000.000 evra obeštećenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je klub iz Humske procenio da je još uvek rano za prodaju napadača I glatko odbio Bundesligaša, saznaje Telegraf.

Partizanu je ponuđena pomenuta suma kroz rate, a Baždaru višegodišnji ugovor, s tim da je Hofenhajm planirao da mladog igrača prvo prosledi na pozajmicu u drugu ligu Portugalije, tačnije u Akademiko, gde bi prošao period prilagođavanja, pa se potom vratio u nemački klub.

Ta opcija opet nije odgovarala samom igraču, baš kao što je i Partizan smatrao da je ponuđena suma za najtalentovanijeg izdanka škole daleko ispod očekivanja, pa je ponuda odnijena.

Crno-beli planiraju da Baždaru, ali i ostalim mladim igračima pruže priliku u periodu koji sledi, s tim da je na napadaču poseban akcenat jer se u skorije vreme nije pojavio tako talentovan fudbaler u omladinskoj školi.

Tako su Nemci, bar za sada, dobili “zahvalnicu”, a Baždar nastavlja sa dokazivanjem u Partizanu, kod trenera Gordana Petrića, koji mu je u protekloj polusezoni pružio priliku I praktično okrenuo svetla reflektora na mladog igrača.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.