Izvor: HotSport.rs, 03.Jun.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODE DRINČIĆ KAO GOSPODIN: Oprašta dugove Partizanu, a crno-beli dobijaju i obeštećenje

Kako saznaje portal Goal.com, fudbaler Partizana Nikola Drinčić će na kraju ipak otići u inostranstvo, ali ne u neimenovani kazahstanski klub, već u ekipu koja je i ranije pokazazivala interesovanje za njega.

Iskusni vezista će pojačati Makabi iz Haife koji ga već dugo prati, a konačan dogovor bi mogao da bude postignut uskoroa, nakon čega će biti potpisan trogodišnji ugovor.
Podsetimo da je Drinčić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bio blizu potpisa za isti klub i pre šest meseci, ali da je ostao u Partizanu jer nije dogovorio lične uslove za Makabijem.
“Crno-beli” bi mogli da zarade na ovom transferu, a spominje se cifra od 300 hiljada evra. Pored toga Drinčić je najavio da bi mogao da oprosti sva potraživanja prema klubu.
The post ODE DRINČIĆ KAO GOSPODIN: Oprašta dugove Partizanu, a crno-beli dobijaju i obeštećenje appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.