ODBIO JE ZVEZDU! Vanja Marinković o povratku u Partizan, bio je prilično JASAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 17:32

ODBIO JE ZVEZDU! Vanja Marinković o povratku u Partizan, bio je prilično JASAN!

Već četiri sezone je u Španiji.

Iako se proteklih dana uglavnom govori o tome ko će napustiti košarkaški klub Partizan, pokatkad se povede i priča ko bi mogao da pojača crno-bele, a uvek su atraktivna tema povratnici!

Jedno od imena je i Vanja Marinković, međutim po svemu sudeći neće doći do njegovog ponovnog dolaska u Srbiju.

Gostujući u podkastu "Kod Luke i Kuzme", Vanja Marinković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pojasnio da će sigurno ostati u Baskoniji.

- Ostajem u Baskoniji, kao i većina ekipe. Samo će Tompson najverovatnije otići iz kluba - jasan je bio Vanja.

Srpski bek je inače ponikao u Partizanu, a od 2019. godine je u Španiji gde je prvo igrao za Valensiju dve godine, dok ulazi u treću godinu sa Baskonijom.

Otkrio je da je bio na meti i Crvene zvezde.

- Počeo sam na Vračaru. Tu mi je igrao brat, imao sam šest godina. Klasika, plaćaš članarinu... Onda je stigla ponuda iz Zvezde. Ozbiljna... Ali, ja sam rekao ne. Nisam hteo da idem, jer sam bio klinac, a onda sam otišao u FMP sa 13 godina. Tu sam bio godinu dana, a onda su me ostavili pionirima, da bi posle toga prešao u Partizan - prisetio se srpski košarkaš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.