ODBIO DA ODE IZ PARTIZANA: Ponuda nije zadovoljila ni igrača ni klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 13:02

ODBIO DA ODE IZ PARTIZANA: Ponuda nije zadovoljila ni igrača ni klub

Prethodno nije želeo ni u Rusiju da ide.

Kapiten Partizana Svetozar Marković nije prihvatio ponudu Slovana iz Bratislave, saznaje Telegraf. Klub iz Češke bio je spreman da plati crno-belima obeštećenje od 1.200.000 evra, ali i klub iz Humske, a ni sam igrač nisu bili raspoloženi za saradnju.

Uz to Partizanu ne bi pripala kompletna suma od obeštećenja, jer je, prema dogovoru prilikom povratka Markovića u Beograd leta 2022. godine, crno-beli dele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaradu od transfera sa bivšim klubom igrača Olimpijakosom.

Početkom januara i ruska Baltika želela da ga angažuje, s tim da je cifra za obeštećenje tada iznosila 1.500.000 evra. Marković je i tada odgovorio negativno.

Pored pomenute dve ponude, o Markovićevom statusu se ove zime raspitivala i Bolonja, u isto vreme kada je kupila Mihajla Ilića, ali ta priča je ostala na interesovanju.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.