ODBIJENA TUŽBA: Bivši igrač Partizana ostao bez skoro milion evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 18:00

ODBIJENA TUŽBA: Bivši igrač Partizana ostao bez skoro milion evra (FOTO)

Španski klub presudio u korist kluba.

Po odlasku iz Partizana karijerea napadača Đorđa Jovanovića bila je u slobodnom padu pošto se nije naigrao ni u belgijskom Lokerenu, niti u španskim klubovima Kadizu i Kartaheni u kojoj je bio na pozajmici. Sa Kadizom je raskinuo ugovor prošle godine i stigao u Čukarički.

Na Banovom brdu je podsetio zbog čega je svojevremeno važio za veliki talenat u Partizanu, pošto je postigao 17 golova na 29 utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svim takmičenjima. U crno-belom dresu je svojevremeno debitovao vrlo rano i odigrao 26 meča uz četiri postignuta gola, ali nije nikad dobio pravu šansu i rano je otišao iz kluba.

Sevilja u prva četiri kola La lige nema poraz, a večeras (19.30) dočekuje Valensiju koja je takođe dobro otvorila sezonu. Kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Valensija.

Njegov rastanak sa Kadizom očigledno nije bio baš miroljubiv jer je Jovanović podneo tužbu protiv bivšeg kluba i tražio 900.000 evra obeštećenja jer je imao ugovor do 2023. Međutim, danas je objavljeno da je sud u Kadizu odbacio optužbu Jovanovića i da klub nije u obavezi da mu isplati bilo šta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.