OD NJEGA MNOGO ZAVISI: Veoma važne vesti za Zvezdu i Partizan - Glikman progovorio o formatu Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 19:53

OD NJEGA MNOGO ZAVISI: Veoma važne vesti za Zvezdu i Partizan - Glikman progovorio o formatu Evrolige

Nazire se epilog.

Direktor Evrolige Maršal Glikman govorio je o formatu elitnog takmičenja u narednoj sezoni.

Prema prvim najavama Glikman ističe da će postava ekipa za sledeću sezonu biti najverovatnije identična - prenosi Telegraf reči direktora takmičenja. To je informacija koja če sigurno obradovati Crvenu zvezdu i Partizan koji su još uvek u nedoumici oko učešća naredne godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Jedino pitanje koje se postavlja jeste, ko će dospeti umesto Gran Kanarije, koja nema tendenciju da se takmiči. Valensija tu ima prednost, ali se razmišlja o tome da Turk Telekom dobije poziv kao finalista Evrokupa.

To automatski znači da će Crvena zvezda i Partizan i iduće sezone igrati u Evroligi, koja će možda pretrpeti i jednu reformu. Naime, Glikman je istakao i da se razmišlja o uvođenju "plej-in" sistema kao u NBA ligi.

- Pričamo, postoji pozitivna reakcija, ali ne možemo u šest meseci srediti ono što se dešava 20 godina - rekao je Glikman.

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.