OBRUČ JE PREŽIVEO: Mozli nije časio na časa, ZAKUCAVANJE koje je vratilo Partizan u život (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 22:56

OBRUČ JE PREŽIVEO: Mozli nije časio na časa, ZAKUCAVANJE koje je vratilo Partizan u život (VIDEO)

Derbi u praznoj dvorani "Ranko Žeravica".

U derbiju osmog kola ABA lige u dvorani "Ranko Žeravica" igraju Partizan i Crvena zvezda. Večiti derbi bez publike u doba korone, nije spektakl kao nekada, ali je i svakom slučaju najvažnije da se igra.

Crveno-beli su počeli silovito i serijom šuteva za tri poena stigli posle pet minuta do dvocifrene prednosti. Činilo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan nema pravi odgovor i da mu se ne piše dobro...

Međutim, posle jednog spektakulartnog zakucavanja Vila Mozlija sve je krenulo mnogo bolje za crno-bele. Marku Pejdž je dobacio samo do obruča, ali je krilni centar Partizana bio najviši u skoku, ščepao loptu i snažno zakucao.

.@TheRealWillMo42 with the putback DUNK! 💪💥#ABALiga @PartizanBC pic.twitter.com/ka1GsGrQVQ

— ABA Liga (@ABA_League) November 23, 2020

Izabranici trenera Filipovskog su zaugrali mnogo bolje i sredninom druge četvrtine stiglo do mininalne prednosti- 34:33.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.