OBRT KAKVOM SE NIKO NIJE NADAO: Umesto Zvezde – sada je PARTIZAN! A trebalo je da bude zamena za Borjana

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 18:54

OBRT KAKVOM SE NIKO NIJE NADAO: Umesto Zvezde – sada je PARTIZAN! A trebalo je da bude zamena za Borjana

Odličan golman.

Nije samo Crvena zvezda u potrazi za golmanom, već i Partizan, a izgleda da su oko bacili na istog igrača, s tim da bi sada pobedu mogli da odnesu crno-beli.

Zvanično najbolji čuvar mreže kiparskog šampionata, Aleksandar Jovanović, na golu Apolona iz Limasola partijama je privukao pažnju "večitih" koji bi da ga vrate u srpski fudbal.

Bilo je pregršt naslova da će zameniti otpisanog Milana Borjana na golu Crvene zvezde, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je novi trener Barak Bahar po dolasku na kormilo crveno-belih odlučio da potraži druga rešenja.

Rođeni Nišlija branio je boje Radničkog pre nego što se otisnuo u pečalbu gde je najpre branio u danskom Arhusu, potom španskoj Ueski, te opet Arhusu i Deportivu iz La Korunje.

Na Kipru je od 2020. godine i standardan je golmana Apolona, sa kojim je nedavno produžio ugovor, ali to ga ne bi sprečilo da se vrati u Srbiju.

Kako piše "Telegraf", sa klubom iz Humske već ima dogovor, ali ostalo je da crno-beli reše pitanje obeštećenja, pošto sa Kipranima ima ugovor do leta 2026. godine.

Jovanović se često nalazio na spisku reprezentacije Srbije, a upisao je jedan nastup na golu "orlova".

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Aleksandra Vukajlović rukometašica Srbije
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.