OBRADOVIĆ VESTIMA OBRADOVAO GROBARE: Partizan POJAČAN na turneji u Španiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023, 22:51

OBRADOVIĆ VESTIMA OBRADOVAO GROBARE: Partizan POJAČAN na turneji u Španiji

Ipak dvojica ostaju u Beogradu...

Trener prvaka ABA lige Željko Obradović saopštio je dobre vesti pred put na Pirineje. U tim se vraća centar Frenk Kaminski, a u Španiju će da putuje i Danilo Anđušić.

– Anđušić nije trenirao, ali putuje. U Beogradu ostaju Trifunović i Avramović. Sa druge strane Kaminski je trenirao, videćemo kako će izgledati sutra. Zato u Španiju idemo sa 13 igrača. Takva je Evroliga da je potrebno 15 igrača u rosteru, nadamo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će se povređeni igrači oporaviti. Ono što je evidentno da igrači nisu imali povrede mišića od velikog preopterećenja, već su sve mehaničke prirode od udaraca – izjavio je Obradović.

Pohvalio je trofejni trener formu svoje ekipe i procenio da konačno deluje kao pravi tim.

– Naravno da je zadovoljstvo kada se pobeđuje, ali sa druge strane smo svesni sa ovoliko putovanja i utakmica… nemaš pravo ni da slaviš ni da se raduješ. Ono što mnogo više radije da je igramo mnogo bolje. Neke stvari smo evidentno poboljšali, pre svega skok igru i odbrnau. Uz to imamo protok lopte u napadu i igramo kao pravi tim – izjavio je Obradović.

On je dodao da je Valensija već skautirana.

– Izašli smo danas pred igrače sa informacijama oko Valensije koja igra sjajnu odbranu. Imaju specifičan način kako preuzimaju i brane pik. Pokušali smo da objasnimo to igrače, radili pet na pet sa šutem pre svega. Putujemo u ponedeljak i tamo ćemo trenirati ponovo i tako se spremiti za meč u utorak – istakao je najtrofejniji trener Evrope.

Biranim rečima Obradović je govorio o plejmejkeru Valensije i srpskom reprezentativcu Stefanu Joviću.

– On igra za trim, izvanredan igrač i ove godine igra sjajno. Sigurno su mnogo bitni igrači on i Kris Džons. Posvetićemo veliku pažnju njima. Oni igrjau pametno zbog njega jer daje dozu te pameti celoj ekipi – poručio je strateg crno-belih.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.