OBRADOVIĆ POTVRDIO: Odlazi na operaciju već u petak! Gotova je sezona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 19:43

OBRADOVIĆ POTVRDIO: Odlazi na operaciju već u petak! Gotova je sezona (VIDEO)

Partizan vodi sa 2:1 protiv Reala.

Košarkaši Partizana vode sa 2:1 u četvrfinalu Evrolige protiv Reala. U četvrtak sledi novi meč u Beogradu i ukoliko izabranici Željka Obradovića slave izboriće plasman na finalni turnir koji će se igrati u Kaunasu.

- Sigurno da u četvratak moramo da igramo pametnije. Aleksa je povredio ruku i ići će na operaciju u petak. To je ista stvar koja je bila i prošle godine, ali očekujem da će biti manja pauza. Imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ogromnu šansu da se plasiramo na fajnal-for. Tamo su ranije bili Džejms Naneli, Dante Egzum i Kevin Panter i Zek Ledej. Svi imaju ekstra motivaciju.

Na četvrtom meču će igrati Dek za Real i Lesor za Partizan, Da li to menja nešto?

- Valjda menja. Matijas je važan za naš tim. Bili smo ipak u egalu i bez njega, ali prokockali smo sve. Moramo shvatiti da utakmica traje 40 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.