OBRADOVIĆ POSLE TEŠKE POBEDE: Moraćemo da radimo na detaljima

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 00:09

OBRADOVIĆ POSLE TEŠKE POBEDE: Moraćemo da radimo na detaljima

Partizan slavio u Zadru.

Pobedom je Partizan počeo sezonu u ABA ligi, ali nije crno-belima bilo nimalo lako u Zadru. Propisno su se izabranici Željka Obraodvića namučili i tek u neizvesnoj završnici uspeli da osiguraju trijumf.

Posle meča Obradović je mogao da bude zadovoljan zbog pobede, ali bilo je i onih stvari koje će kod najtrofejnijeg evropskog trenera svih vremena izazvati brigu.

 - Teška utakmica. Mali detalji su presudili. Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo rezultatsku prednost u velikom delu, ali meč traje 40 minuta. Igrao je hrabro Zadar. Pred nama je mnogo detalja koje treba da popravimo i da igrači shvate. Prva pobeda, to je satisfakcija. Moraćemo da radimo na detaljima - rekao je Obradović i svrnuo se na domaće navijače koji su ga dočekali aplauzom. - Hvala zadarskoj publici na aplauzu. Zaista sam i ranije doživeo ovde, ali hvala im na tome. Zadru sve najbolje u narednim utakmicama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.