OBRADOVIĆ POSLE SKANDALOZNOG MEČA: Izneo loše vesti za Partizan! Takođe, zna ŠTA je razlog sukobu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 23:56

OBRADOVIĆ POSLE SKANDALOZNOG MEČA: Izneo loše vesti za Partizan! Takođe, zna ŠTA je razlog sukobu

Pala je u senku maestralna igra crno-belih.

Košarkaši Partizana savladali su na gostovanju ekipu Real Madrida sa u drugom meču plej-ofa Evrolige i tako poveli sa 2:0 u seriji. Partizan je vodio sa 95:80 u završnici četvte deonice, ali je nastala nestvarna tuča, te su sudije prekinule meč i dodelile pobedu crno-belima.

Željko Obradović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strateg crno-belih, oglasio se o sukobu.

- Svi su mogli da vide ko je počeo i kako je počelo. Posle toga su igrači pričali jedni s drugima, nadam se da je to to, da je kraj priče. Ovo ne bi trebalo da se nastavi - izjavio je Žoc.

Dante Egzum je iznet sa terena posle strašnog zahvata Jabuselea na njemu. Obradović nema dobre vesti.

- Ne izgleda dobro, izgleda loše. Videćemo sutra šta će biti, u bolu je. Boli ga stopalo. Moramo da vidimo šta se dešava - rekao je trener srpskog kluba.

Pokušaće da smiri košarkaše.

- Emocije su ovo izazvale. Mora da se vidi ko je počeo i zbog čega, moraju da se kontrolišu emocije. Pokušaću sve da smirim ovu situaciju, već sam pričao sa igračima - zaključio je najtrofejniji evropski trener svih vremena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.