OBRADOVIĆ OTKRIO: Partizan DESETKOVAN ide na Cedevitu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 17:51

OBRADOVIĆ OTKRIO: Partizan DESETKOVAN ide na Cedevitu!

Tri igrača propustila trening...

U nedelju trećeg marta, Partizan igra utakmicu 21. kola ABA lige. Rival crno-belih u Štark areni biće Cedevita Olimpija, a meč počinje u 18.45.

U prvom delu sezone, tim iz Ljubljane je savladao Partizan, a pred duel u nedelju, trener "Parnog valjka" Željko Obradović kaže:

- Protivnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa nekim stvarima koje su veoma bitne, sa novim trenerom i sa novim igračima. Na nama je da probamo da nastavimo na način na koji smo igrali poslednju utakmicu, sa velikom borbenošću i sa željom da uđemo u seriju dobrih rezultata. Džejms Naneli i Ognjen Jaramaz i Tristan Vukčević nisu trenirali tako da su njih trojica bili van tima na treningu, svi ostali su u redu - istakao je Obradović

O predstojećoj utakmici, govorio je i centar crno-belih, Balša Koprivica.

- Tradicionalno neugodna ekipa, uvek igraju veoma dobro protiv nas. Poznajemo njihove igrače veoma dobro, tako da ćemo biti spremni za sutrašnji meč - dodao je mladi Koprivica
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.