OBRADOVIĆ OTKRIO PROBLEME: Na poslednjem treningu smo imali samo devet igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 23:33

OBRADOVIĆ OTKRIO PROBLEME: "Na poslednjem treningu smo imali samo devet igrača"

Predugačka sezona uzima svoj danak.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je na konferenciji za medije posle pobede nad Žalgirisom. Crno-beli su u Kaunasu slavili sa 93:85 i upisali osmi trijumf u Evroligi, četvrti u nizu i drugi na gostovanju.

- Došli smo ovde sa dosta problema, u Beogradu na poslednjem treningu smo imali devet igrača. Žalgiris se takođe spremao sa dosta problema, naš medicinski tim je vredno radio i pomogli su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << timu da dođe do važne pobede. Kao i Žalgiris smo bili bez tri igrača, ali ovo je Evroliga, dešava se to tokom sezone i nikome nije lako. Verujem da smo igrali dobro, pobedili smo tim koji igraju odličnu košarku, zaista poštujem kako oni igraju, jer trener zahteva jasne ideje u napadu i odbrani - rekao je Obradović i dodao:

- Jasno je bilo da moramo da zadržimo koncentraciju, da će Žalgiris zaigrati agresivnije i prišli su na šest razlike, ali dobro smo reagovali, napravili 8:0 i diktirali tempo. Svaka čast mojim igračima, ovde je uvek lepa atmosfera, verujem da igrači uživaju u tome i naravno svaka čast Žalgirisu.

Obradović je posebeno izneo pohvale na račun Kevina Pantera i Pi Džeja Doužera, koji su prednjačili u crno-belom timu.

- Imate pravo, u drugom poluvremenu sam im rekao da moraju malo da odmore, rekao sam Kevinu da u četvrtoj četvrtini posle dva minuta moram da ga odmorim. Njihov napor je bio neverovatan, odigrali su perfektne utakmice. Govorimo o dva momka sa neverovatnim karakterom i dali su sve od sebe danas - rekao je Obradović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.