Izvor: HotSport.rs, 13.Nov.2023, 00:37

OBRADOVIĆ KRATAK POSLE PORAZA OD IGOKEE: „Motivacija je bitna, a neki igrači se ponašaju indolentno“

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, izneo je svoje utiske nakon poraza od Igokee rezultatom 91:89 u sedmom kolu ABA lige. Obradović je na konferenciji za novinare rekao sledeće: „Čestitam Igokei na zasluženoj pobedi. Mi smo u poslednjoj četvrtini podigli agresivnost, imali smo lepu šansu, ali je ispalo onako kao je ispalo. Problemi su uvek kada ... Read more
The post OBRADOVIĆ KRATAK POSLE PORAZA OD IGOKEE: „Motivacija je bitna, a neki igrači se ponašaju indolentno“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Videli smo da neki igrači Partizana daju sve od sebe, a neki se ponašaju prilični indolentno

Izvor: Danas, 13.Nov.2023

Trener Partizanovih košarkaša Željko Obradović zamera nekim svojim igračima na mlakom pristupu utakmici protiv Ikokee, koja je načinila iznenađenje u sedmom kolu ABA lige u Beogradu (91:89).

Nastavak na Danas...

PARTIZAN RAZOČARAO NAVIJAČE PRED BAJERN: Evo kakve šanse kladionice daju crno-belima uoči duela sa Nemcima!

Izvor: HotSport.rs, 13.Nov.2023

Utakmica sa Igokeom nije završena onako kako je većina očekivala Nakon neočekivanog poraza od Igokee u domaćem okršaju, Partizan se suočava s novim izazovom u ABA ligi, ovog puta protiv Bajerna. Iako su crno-beli favoriti, situacija u timu nije najsjajnija nakon nedavnih neuspeha. Naredna dva...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.