OBRADOVIĆ JE NAJBOLJI SVIH VREMENA: Nakon odlaska iz Partizana, oglasio se Papapetru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 22:00

"OBRADOVIĆ JE NAJBOLJI SVIH VREMENA": Nakon odlaska iz Partizana, oglasio se Papapetru!

"Nekada se kockice ne poklope"

Joanis Papapetru je nekako očekivano i tiho napustio Partizan posle godinu dana koje je proveo u klubu. Vratio je u Panatinaikos iz kog je i došao u Beograd, a za trenera Željka Obradovića imao je samo reči hvale istakavši da  po njegovom mišljenju u Evropi nema i nije bilo boljeg trenera.

- Iskreno, za mene je Željko Obradović najbolji evropski trener svih vremena. Istovremeno moram da naglasim da je pored činjenica da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vrhunski stručnjak i trener, izuzetan čovek - rekao je Papapetru.

Komentarisao je uspeh iz sezone za nama.

- Imali smo sjajnu sezonu. Bili smo na pragu plasmana na finalni turnir Evrolige, osvojili smo trofej u ABA ligi, atmosfera na utakmicama je bila nestvarna. Svestan sam da sa mogao mnogo više, da su navijači očekivali mnogo više, ali jednostavno, nekada se kockice ne poklope - istakao je Grk, pa dodao:

- Nastojao sam i trudio se da pomognem ekipi na najbolji mogući način. Navijači su to prepoznali, imao sam veliku podršku, ali smo posle sjajne sezone zajedno zaključili da je najbolje da se raziđemo. Okrećem se obavezama u Panatinaikosu, a Partizanu i Željku Obradoviću, od srca želim sve najbolje u sezoni i godinama koje slede - završio je izglanje Papapetru.

On je sa Panatinaikosom potpisao dvogodišni ugovor.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.