OBRADOVIĆ IZNEO LOŠE VESTI: Partizan bez važnog igrača u finalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 01:16

OBRADOVIĆ IZNEO LOŠE VESTI: Partizan bez važnog igrača u finalu

Duel protiv Zvezde počinje u subotu u 21 čas.

Košarkaši Partizana uspeli su da posle velike borbe savladaju Vojvodinu u Nišu rezultatom 80:67 i plasiraju se u finale Kupa Radivoja Koraća gde će u subotu od 21.00 igrati za trofej protiv Crvene zvezde.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je na konferenciji za medije posle plasmana crno-belih u finale Kupa Radivoja Koraća. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Upozorio sam igrače da igramo protiv iskusne ekipe. Iskoristio bih priliku da čestitam Vojvodini na svemu do sad što su uradili. Isakov radi izuzetan posao. Igraju veoma agresivno i pametno. Sa druge strane, uspeli smo da dobijemo sve cetiri četvrtine. Konstantnost je važna. Čestitam mojim igračima. Znali smo da ce biti čvrsta i teška", rekao je Obradović i dodao:

Sutra je veliko finale. Ono što je moja želja je da rasteretim ekipu. Da motivacija bude na nivou, ali da se kontrolišu emocije. Videćemo koliko ćemo uspeti. Kako god da se završi, sezona se nastavlja. Zna se gde smo, šta smo i šta trebamo da uradimo u nastavku ostalih takmičenja. Imamo najveće ambicije".

Alen Smailagić zbog bolesti neće moći da pomogne saigračima.

- Alen je imao problema i temperaturu. Ne postoji šansa da sutra zaigra - kazao je Obradović.

Obradović je apelovao na fer-plej pred subotnji derbi.

- Kada sam promovisan u trenera Partizana zahtevao sam fer-plej i da se priča o košarci. Voleo bih da tako bude i sutra. Apelujem sve, a pre svega Partizana da se ponašaju sportski i da se niko ne vređa. Mi jesmo rivali, ali i sportski prijatelji. Nek pobedi ko pobedi, ali da se tu završi. Sećam se da su nekada navijači svi zajedno pevali 'Marš na Drinu', voleo bih da tako bude i sutra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.