OBRAČUN NAVIJAČA PARTIZANA: IVAN PEROVIĆ IZREŠETAN NA ULICI!

Izvor: Kurir, 23.Okt.2011, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN NAVIJAČA PARTIZANA: IVAN PEROVIĆ IZREŠETAN NA ULICI!

BEOGRAD - Još jedan oružani obračun!

Ivan Perović (20) je ubijen, dok je Đorđe Stanojević (20) ranjen u sačekuši juče ujutru na uglu ulica Narodnih heroja i Bulevara Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Perović i Stanojević su navijači Partizana iz grupe Saut femili. Sumnja se da su ih izrešetala dvojica pripadnika suparničke grupe partizanovaca, poznate kao Alkatraz.

- Dvojica nepoznatih napadača pucala su na Ivana i Đorđa iz sivog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << BMW, a zatim su pobegli prema auto-putu. Postoji mogućnost da su se četvorica navijača dogovorila da se nađu u Novom Beogradu kako bi raščistili odnose. Susret su, navodno, inicirali navijači Saut femilija - kaže naš sagovornik iz istrage.

Ivan Perović je ranjen u kuk i mnogo je iskrvario. Iako je brzo prebačen u bolnicu, po prijemu je preminuo.

- Đorđe je pogođen u levu nogu - kaže naš sagovornik.

Stanojević je, kako nezvanično saznajemo, juče policajcima na informativnom razgovoru ispričao detalje napada.

Nezvanično saznajemo da su Ivan Perović i Đorđe Stanojević odranije poznati policiji zbog sitnih krivičnih dela.

Policija traga za dvojicom iz grupe Alkatraz

Zbog sumnje da imaju veze sa ovim napadom, policija je juče pokušala da obavi informativne razgovore s navijačima Alkatraza M. I. i M. K.

- Međutim, nismo uspeli da ih nađemo, pa verujemo da su pobegli - kaže naš sagovornik iz istrage.

Pale kola i stanove

- Obračun Alkatraza i Saut femilija počeo je pre dva meseca. Tokom sukoba nisu birali sredstva, pa su zapaljena četiri automobila i jedan stan, a jedan mladić izboden je nožem. O imenima oštećenih u ovom trenutku ne možemo da govorimo u interesu istrage - kaže sagovornik Kurira iz policije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.