Nula u Humskoj: Mladost odolela napadima Partizana

Izvor: BKTV News, 05.Avg.2018, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nula u Humskoj: Mladost odolela napadima Partizana

Fudbaleri Mladosti sačuvali su mrežu na gostovanju Partizanu i sa jednog od najneugodnijih terena u Super ligi odneli bod (0:0). Uprkos dominantnoj igri, ekipa Žarka Lazetića za 90 minuta nije uspela da nađe put do mreže rivala, pa je jalovost u završnici crno-bele koštala dva nova ispuštena boda.

Partizan je od prvog minuta preuzeo inicijativu i konstantini pritiskom primorao rivala da se fokusira isključivo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na defanzivu. Plod igre isključivo na gostujućoj polovini bio je niz pokušaja crno-belih ali bez konkretne pretnje po Rosića.

Pokušavali su Janković i Suma sa distance, a povod domaćoj puvlii da ustane sa svojih sedišta bio je i momenat u 12. minutu kad je Rikardo pao u šesnaestercu rivala. Iako je napadač Partizan bio u duelu sa Tumbasevićem arbitar Dragan Čolović okarakteriao je start defanzivca Mladosti kao propisan i pustio da se igra nastavi.

Inicijativa osvajača Kupa Srbije nije jenjavala ni u nastavku, ali je grčevita odbrana Lučanaca funkcionisala besprekorno do poslednjeg sudijskog zvižduka, a nagrada za trud bio je bod sa gostovanja vicešampionu Srbije.

Partizan - Mladost 0:0

PARTIZAN: Kljajić – N. R. Miletić, Valijente, Marković, N. G. Miletić – Smiljanić – Đerlek (od 66. Ožegović), Janković (od 79. Ilić), Pantić, Suma (od 61. Ivanović) – Rikardo

MLADOST: Rosić – Andrić, Milošević, Šatara, Pešić – Pavlović, Pejović, Tumbasević, Radivojević (od 80. P Jovanović) – Odita (od 84. Sinđić), L. Jovanović (od 66. Dimić).

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.