Novosti: Krstić blizu povratka u Partizan!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Krstić blizu povratka u Partizan!

Crno-beli blizu dovođenja velikog pojačanja

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić na korak je od povratka u Partizan, saznaju Večernje novosti. Odlični centar, koji je tokom leta potpisao za Galatsaraj, ali zbog povrede nije odigrao nijedan meč dogovorio je sve sa crno-belima.

Kako navodi drugi beogradski dnevnik, Blic, iskusni centar će igrati za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan do kraja sezone bez finansijske nadoknade.

Krstić ima 33 godine, a poslednju takmičarsku utakmicu odigrao je u junu 2015. godine u dresu istanbulskog Efesa. Tada je i doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena. U junu 2016. potpisao je ugovor sa Galatasarajem, ali je u septembru objavio kraj karijere.

Rođeni Kraljevčanin, koji je ponikao u Mašincu nosio je dres tima iz Humske od 2000. godine do 2004. Iz crno-belog dresa otišao je u NBA ligu, tačnije Nju Džerzi.

Krstić je nastupao još za Oklahomu, Boston, ruski Trijumf, kao i za CSKA. Nosio je dres i reprezentacije SR Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije sa kojom je osvojio srebro na EP u Poljskoj 2009. godine i isto odličje 2014. na SP u Španiji.

Inače, poslednji dan za registraciju igrača u Jadranskoj ligi, a pored Krstića, to bi trebalo da bude i američki bek Džamont Gordon koji je u ponedeljak došao na probu.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenad Krstić se vraća u Partizan!?

Izvor: Mondo, 19.Jan.2017

Bivši kapiten reprezentacije Srbije uskoro bi mogao da pojača crno-bele...Foto: Guliver/Getty Images/Elsa..Nenad Krstić ponovo u Partizanu!..Bivši kapiten reprezentacije Srbije veoma je blizu potpisivanja ugovora sa crno-belima, saznaju "Večernje novosti"...Krstić (33 godine, 213 centimetara),...

Nastavak na Mondo...

Novosti: Nenad Krstić u Partizanu

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2017

"Večernje novosti" su objavile da je nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić sve dogovorio sa Partizanom i da će crno-beli dres nositi do kraja sezone...Iskusni 33-godišnji centar na početku sezone prešao je u Galatasaraj iz Anadolu Efesa, ali nije odigrao nijednu utakmicu zbog povrede....

Nastavak na N1 televizija...

Nenad Krstić blizu povratka u Partizan

Izvor: Beta, 19.Jan.2017

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić na korak je od povratka u Partizan, prenele su danas Večernje novosti.Krstić je tokom leta potpisao za Galatsaraj, ali zbog povrede nije odigrao nijedan meč i od tada je slobodan igrač. Kako prenose Novosti, srpski centar je dogovorio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.